PLES POD MASKAMA: Malo drugačija zabava

2020/21

Kako to izgledaju maškare tijekom novonastale situacije? Što se sve to promijenilo od prošlogodišnje zabave?

Svake godine u školi obilježavamo dan maškara, pa smo tako i ove. Unatoč raznim mjerama zbog novonastale situacije, pokušali smo dan učiniti što veselijim i ljepšim mnogim učenicima naše škole.

Tradicionalno, na taj dan, održavamo zabavu “Ples pod maskama” u našoj školskoj dvorani i biramo najbolje maske. U školu bi svatko došao obučen i maskiran u  neki poznati lik, od junaka iz crtića pa do slavnih osoba, u izmišljeno biće ili nešto sasvim posebno. Učenici, a i njihovi roditelji, svake nas godine zadive količinom maštovitosti i snalažljivosti. Tu su, naravno i naši duhoviti profesori! U tijeku zabave odabrali bismo najljepši kostim te bi on/ona dobili neku nagradu.

Ove godine maske ostalih razreda uspjeli smo vidjeti samo na ulazu u školu, i bilo je raznih. Kada smo ušli u razrede, pogađali smo tko je tko. Maske su, kao i svake godine, bile odlične. Naša tradicionalna zabava Ples pod maskama, kao i dodjela nagrade najboljoj maski bila je nažalost odgođena, ali to nas nije spriječilo u zabavi. Svako je u svom razredu igrao razne igre, kao na primjer pogađanja tko se maskirao u koji lik. Unatoč raznim razlozima koji su nas pokušali spriječiti u našem danu, mi smo ga ipak uspjeli uljepšati. Nadam se da ste se i vi lijepo proveli!