BIBIJADA: Škola u kinu

2017/18

13.11.2017. krenuli smo na Bibijadu u Kino Europa.

Bibijada (foto: Internet)

 

Taj dan prije polaska imali smo dva školska sata. Vodila nas je učiteljica iz engleskog jer je naša učiteljica bila na službenom putu.

 

Kada smo išli kupit hranu i piće bio je ogroman red. Dugo smo čekali da uđemo u kino dvoranu, zbog toga je Tin pojeo sve svoje kokice i skoro popio cijelu colu. Prije nego što je film počeo slikali smo se sa mravima, ali ne baš sa pravim mravima nego sa ljudima koji su se obukli u kostime, i mi smo ih nazvali mravi. Ti ljudi su bili i na prošloj Bibijadi. Kada smo ušli sjeli smo u prve redove. Svi smo strpljivo iščekivali da počne film. Gledali smo film Hugo i Josefina, pili smo colu i jeli kokice. Film je bio na švedskom jeziku. Nama se taj dio nije svidio. Kada je završio polako smo izlazili iz kino dvorane.

Hugo i Josefine (foto: Internet)

 

U školu smo se vraćali busom s kojim smo i došli. U busu smo igrali igrice. Kada smo se vratili bili smo sretni jer nemamo zadaće.

Bibijadu bi predložili svim učenicima zato jer nebi išli u školu. Nama je bilo jako smiješno, iako film nije bio baš dobar. Nadamo se da ćemo iduće godine ići i gledati malo bolji film.

 

Krešimir Radoš i Janko Marinić, 4.a Soblinec