KRUŽNO, ALI SIGURNO: Konačno stigao željno i nestrpljivo iščekivani kružni tok!

2017/18
Kružni tok u izgradnji (Foto: Maja Kovačević)
Kružni tok u izgradnji (Foto: Maja Kovačević)

Iako navikli da je naša Soblinečka cesta uvijek u nekakvim radovima, nismo sakrivali svoje oduševljenje početkom radova na velikom kružnom toku između Popovca i Soblinca koji bi nas konačno trebao spasiti od gužvi, kolona, ali i od strahova nad vlastitom i naravno, nad sigurnošću naših učenika.

 

Početkom drugoga polugodišta radovi su se već dobrano zahuktali, a opće iznenađenje i nagađanja započela su onoga dana kada su radnici počeli podizati nekakve čudnovate konstrukcije i stupove. Pedagogica i ja, znatiželjne kakve jesmo, jednoga dana više nismo mogle izdržati i odoljeti znatiželji, pa smo upitale radnike što će to biti. Moja je teorija bila da bi to mogli biti bukobrani, dok je pedagogica smatrala da bi tamo mogao nicati nekakav veliki spomenik…

 

Vi sami zaključite koja je bila u pravu! Kako bilo, vozači su konačno odahnuli, a pješaci i ostali sudionici u prometu mogu opušteno prošetati, sjesti na bicikl ili samo lagano u autobusu čitati knjigu ili buljiti u mobitel, bez zastoja i strahova!

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”68″ gal_title=”kružni tok”]