TJEDAN SMIJEHA: SOB(linec) Fashion Show

2017/18

Peti, zadnji, ali ništa manje zabavniji dan Tjedna smijeha. Normalno, moralo se u ovaj tjedan ubaciti i malo mode… Bilo je vrijeme za najzabavnije i najluđe kombinacije “naše dizajnerice za ljeto – jesen 2018.”

 

Dan je počeo normalno, nastava, ispitivanje, testovi… A onda su 5. sat započele pripreme. Oblačile su se sve vrste majica, šalova, naočala… Modni Mačak je bio i više nego spreman za komentare na kreacije kakve svijet još nije vidio.

 

Zvono je zazvonilo i službeno je započeo SOB FASHION SHOW 2018.! Reviju je započela knjižničarka (Mastermind cijelog tjedna) sa svojim uvodom, a zatim je na modnu pistu zakoračio jedan jedini, neponovljivi Modni Mačak. S puno pouzdanja je pozdravio sve svoje „fanove“, a zatim dao znak za početak modne revije.

 

Kombinacije su varirale od ludih 80-ih do modernih stilova. Bilo je tu i haljina, odijela kombinirana s trenirkama, peraja, sunčanih naočala… Smijeh naših učenika i učitelja zbog urnebesnih kreacija još je više pojačao naš Modni Mačak svojim komentarima, poput “Ova kombinacija odiše zdrastvenim odgojem” ili “Ovaj model nosi kreaciju izmišljenu gledajući zoru kako zalazi”…

 

Fotografije: novinarska

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”64″ gal_title=”Sob Fashion Show”]

 

Izbor najbolje kombinacije bio je vrlo težak jer nakon onako urnebesnih i jedinstvenih kombinacija nije jednostavno odlučiti koja je najbolja. Stoga si je naš žiri odlučio olakšati stvari dajući četiri bronce, tri srebra i dva zlata. Treće mjesto zauzeli su Andrej Radoš, Ivan Kovačević, Marinko Prosnik i Marko Kovačec, svi obučeni kao opuštene, a moderne žene. Na drugo mjesto svojim kreacijama plasirali su se Karlo Bukal, Luka Radić i Ivan Vojnović, a žiri su zadivili svojim stilom za poslovnu ženu, u kojem se svi mogu pronaći, dok su prvo mjesto zauzele Magdalena Bošnjak i Helena Vukičević. S perajama i obilnim ružom oborile su publiku i žiri s nogu.

 

Tako nam je kroz smijeh, zabavu i oduševljenje prošao i ovaj Tjedan smijeha.