TJEDAN SMIJEHA: Domaći dan

2017/18

Svake godine, pa tako i ove, u našoj školi održao je se TJEDAN SMIJEHA. Tjedan smijeha trajao je pet dana, a jedan dan od tih zabavnih i nasmijanih dana bio je i četvrtak.

 

Ove godine u četvrtak održali smo Domaći dan. Kao što i sama riječ govori, na Domaći dan smo u školi stvorili ugođaj kao kod kuće.

 

Meni je Domaći dan bio zanimljiv, ali usto je bio i jako smiješan. Svi djelatnici škole, pa tako i djeca, su se odjenuli kako bi im bilo ugodno i opuštajuće. Svi smo po školi hodali u papučama, imali smo raščupane punđe, ogrtače na sebi…

 

Učionice su bila najzanimljivije. Učenici su donosili sve i svašta. Donosili su tabletiće, kućne telefone, pastu i četkicu za zube, umjetno cvijeće, bombone, špek, domaće kobasice, kruh, stolnjake. Čak je prof. Blanka donijela aparat za kavu. U školu smo, kako sam napomenula dolazili u pidžamama, ogrtačima, papučama…., u društvu igračaka i dragih sitnica.

 

Pedagogica je imala na sebi kućni ogrtač, ali je bila vrijedna pa je i kuhala, tj. mijesila tijesto za slance.

 

Knjižnica je bila jako opuštajuća. Ispred knjižnice je bio otirač, u knjižnici su bili bomboni, stolnjaci, tabletići, ukrasi….

 

Domaći dan je prof. Maja uvela ove godine i šteta što se toga nismo prije dosjetili, ali dobro; od ove godine nadam se da će  svake godine biti i ostati  Tjedan smijeha u našoj školi.

 

IMG-20180206-WA0032
Domaći ugođaj u 3.a (foto: novinarska)
IMG-20180206-WA0017
Šestaši se u školi osjećaju kao kod kuće (foto: novinarska)

 

 

 

IMG-20180206-WA0014
I profesorica iz hrvatskog se udomaćila (foto: novinarska)

 

 

 

 

Lara Šimunović, 6.b