TJEDAN SMIJEHA: Dan pletenica – Vješte ruke čuda rade!

2017/18
Pletenice (foto: novinarska)
Pletenice (foto: novinarska)

Kao i zadnje dvije godine tako i ove godine, treći puta zaredom, slavimo naš poseban tjedan, “Tjedan smijeha”.  U utorak, u našem zabavnom tjednu, slavili smo Dan pletenica.

 

Vješte ruke roditelja, susjeda, frizera, prijatelja te novinarki poigrale su se pletenicama na glavama naših učenika. Pletenice u obliku zmija, duge, cvijeta i raznih drugih oblika susretali smo po našim školskih hodnicima. Odabrati samo tri najljepše pletenice bio je težak posao za žiri, naše novinare, ali smo nekako uspjeli odabrati. Teško smo odabrali pletenice, i tako smo jako bili oduševljeni da smo morali nagraditi četiri pletenice.

 

Zlato je osvojila naša prvašica Laura Rajčević, srebro je osvojila Sara Sarić, 4.b. i treće, ali ne i manje vrijedno mjesto, su dijelile Martha Rajčević, 5.a i Marija Filipović, 8.a.ž

 

I još jednom se zahvaljujemo svim sudionicima, ali kako i sami znate, ne možemo sve nagraditi, zato možda više sreće druge godine. Ali nije važno pobijediti nego je važno sudjelovati i ono najvažnije, zabaviti se!

 

Fotografije: novinarska

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”61″ gal_title=”pletenice SOB”]

Odgovori