ONLINE NASTAVA: Moje iskustvo i savjeti

2020/21

Dobar dan dragi čitatelji! U ovom tekstu pišem o online nastavi i o svome iskustvu. U ovom tekstu također možete i saznati koji mi je tip nastave draži i dat ću vam neke savjete koji su meni pomogli da mi online nastava bude lakša. Pa krenimo!

Šaljive slike (foto Internet)

Ja sam sada 5. razred i imam online nastavu od ponedjeljka, 18. siječnja 2021.godine. Znači, za neke predmete će mi profesori i profesorice poslati materijale koje ću ja riješiti i prepisati u bilježnicu, a za neke ćemo imati video poziv. Ne mogu školu rješavati kada ja želim, nego na Teamsima moram biti aktivna oko desetak minuta prije početka nastave. Sva pravila iz obične nastave vrijede i za online nastavu.


U nastavku pročitajte moje savjete za vas:

  1. Sve svoje obaveze završavajte na vrijeme.
  2. Radite lapbookove ili nešto slično za vježbu.
  3. Dobro pratite i slušajte profesore na predmetima za koje imate videopozive.
  4. Sve važne stvari podcrtajte šarenim bojama.
  5. Pristojno se ponašajte da ne bi bilo problema.
  6. Kada imate videopoziv s nekim profesorom ili profesoricom, budite u sobi gdje nema nikoga da se skroz koncentrirate za sat.
  7. Imajte sav vama potreban pribor.

I eto, to je to od ovog teksta. Nadam se da će vam ovi savjeti biti korisni. Još jedna stvar: meni su draga oba tipa nastave. Online nastava jer ne moram ići u školu i mogu biti kod kuće, a obična jer se družim s prijateljima i profesori sve ljepše objasne. To je to!
Pozdrav od novinarke Leane!