NEŠTO SLATKO: Brzi i jednostavni kolači

2020/21 Život iza škole

Svi mi volimo kolače. Blagdani, rođendani, i ostale proslave ne mogu proći bez kolača. Ali što ako ih morate speći u roku od sat vremena? Prikazujemo vam par recepata za brze kolače koji će vas oduševiti.

1.Čudo od čokolade
Jednostavni čokoladni kolač koji se ne peče. Jako je brz i jednostavan a naravno i jako fin.
Ako ste ljubitelj slatkih kolača onda je ovaj kolač savršen za vas.

2.Čokoladne pločice s kikiriki maslacem
Ako ste ljubitelj kikirikija i volite lagane kolače onda ovaj kolač morate probati. Ovaj kolač je savršen za neke jednostavnije prilike. Ako ga poslužite na nekoj jednostavnoj zabavi nestati će za tren oka s tanjura. Ne peče se i gotov je u roku od 45 minuta.

Recept možete pronaći na: https://www.tortekolacirecepti.com/kolaci/cokoladne-plocice-sa-kikiriki-puterom/

3.Brownie kolač s orasima i bananom
Ovo je kolač koji uvijek oduševi svakoga. Ako ne znate koji kolač speći ovo je pravi kolač. Ne morate se brinuti hoće li loše ispasti na kraju jer s brownie kolačima ne možete fulati nikada.

Recept možete pronaći na: https://www.tortekolacirecepti.com/kolaci/cokoladne-plocice-sa-kikiriki-puterom/

4.Snickers loptice
Ove loptice su jako ukusne. Svi obožavaju Snickers pa će se i s ovime oduševiti. Loptice se rade bez pečenja. Možete ih napraviti za manje od pola sata. U hladnjaku mora biti samo desetak minuta. Pogodne su za sve zabave i svi će ih sigurno pohvaliti.

Recept možete pronaći na: https://www.tortekolacirecepti.com/kolaci/snickers-loptice/


5.Londonske štangice
Ovaj kolač vas oduševi samo imenom, ali zamislite kakav je okus te londonske štangice. Naravno londonska štangica je jako ukusan kolač koji u našim područjima nije toliko često na zabavama. Sveukupno ga pečete 50 minuta, ali ono što je zanimljivo je to što se on suši i zbog toga se toliko dugo peče.

Recept možete pronaći na: https://www.recepti.hr/londonerice